Новини оренди квартир подобово

Від чого залежить вартість квартири за добу у Києві

У наш непростий час, та ще й у недешевий Київ, поїхати у подорож – часом, стає досить важко. Добре, як хтось сплачує відрядження! А якщо поїздка особиста, або – як це часто-густо трапляється – роботу робити треба, а грошей немає, хіба бажаєш – мусиш, їхати за свій кошт?

Іноді, у таких випадках, бути чи не бути поїздці – вирішує саме можливість недорого оселитися. Ціни у готелях дедалі вищі, реклама міні-готелів сповіщає про те, що вартість проживання сягає за три сотні гривень з людини, на добу. А ще й поїсти треба, – це недешево як у кафе, так і у вигляді «перекусів» на вулиці.

І саме доступнавартість квартири за добу у Києві, у випадку її оренди (замість поселення у готелі) і є тим фактором, який надає можливість таки відвідати столицю.

З чого ж складається можливість зекономити на квартирних витратах, звичайно, за умови якісного проживання, при інших рівних складових?


1. Квартира буде дешевшою, якщо вона розташована у спальних районах. Звичайно, до центру – діставатися далі. Але це не є критичним, якщо неподалік розташована станція метро. Навіть якщо до нього треба йти 10-15 хвилин.
2. Якщо транспортні умови не найкращі (метро далеко, маршрутка ходить не часто). Можливо, для когось це недолік, але якщо квартира розташована на відстані пішохідної прогулянки до місця роботи – транспорт значення не має, більше того – це надає повну автономність.
3. Агенції завжди йдуть назустріч клієнтам – як правило, діють знижки при поселенні на тривалий час, або існує дисконт для постійних клієнтів. Тоді вартість подобової  оренди квартир у Києві відчутно «легшає».
4. Ще один спосіб заощадити – оселитися в одній квартирі кільком гостям. Так, для відрядних це може виявитися дуже зручним: кілька чоловік оселяються у квартирі з окремими спальнями – це дешевше, ніж оселитися в окремих номерах у готелі.
5. Ще одна суттєва стаття економії, не пов’язана напряму з вартістю подобової оренди у Києві, але тісно пов’язана саме з проживанням у квартирі – це заощадження на їжі. При проживанні у готелі не може і йтися про приготування їжі, навіть просто чашки чаю. У квартирі ж, готувати можна скільки завгодно. Це значно дешевше, ніж у закладах громадського харчування, і набагато корисніше для здоров’я. Це можуть дозволити собі як відрядні так і туристи, хто за станом здоров’я не може їсти аби що, та й, економія на лікарняних та ліках, у яких виникла б потреба при неправильному харчуванні – на лице.

Підбиваючи підсумок, можна сказати, що оренда квартир подобово у Києві – це дійсно рятівне коло для гостей Столиці, які не мають можливості викладати астрономічні суми за проживання в готелях, не хочуть платити за неякісні послуги та воліють отримати за свої гроші те, чого потребують.

Детальніше

Автор: Сикорский Т.А.

Опубліковано: 8 Квітня, 2016