Новини оренди квартир подобово

Три простих правила, зручної оренди на добу в Києві

Як зробити своє перебування у Києві зручним, приємним та безпечним? Звичайно ж, у першу чергу забезпечивши нормальні умови проживання – саме від них, залежить якість відпочинку, і відповідно – чи буде настрій гарним, а працездатність – відмінною.

Що мається на увазі під нормальними умовами? Проживання у безпеці, тиші та спокої, без зайвої кількості людей навколо, з усіма зручностями та гарною транспортною розв`язкою до місця проживання, до місця роботи або відпочинку. Звичайно, готель (крім супердорогих) не може задовольнити всі ці потреби. Відповідно, мова йтиме надалі про подобову оренду в Києві квартир.

Наскільки безпечне таке проживання? З радянських часів, ми звикли не довіряти ніякому поселенню, крім готелів або друзів, з остраху стати жертвами шахраїв. Проте, кожен, виконуючи три простих правила, убезпечить себе від лихих людей та отримає квартиру подобово у Києві, з гарним сервісом обслуговування, та помірною ціною.

Правило перше. Ніяких оголошень на стовпах, тим більше – тіточок на вокзалі. Саме цей спосіб пошуку квартири, є найбільш небезпечним. У кращому випадку вдасться поселитися у обшарпаній халупі, та ще й утридорога. Ці квартири не розраховані на якісне проживання, тут мета – найшвидше і найдорожче: людина здає єдину квартиру, тому й витрати на неї мінімізує, й ціни виставляє такі, щоб було не тільки сплатити комунальні послуги. Зменшити вартість проживання за рахунок обороту – вона не може. Гірший варіант – натрапити на шахраїв. В даному випадку, можливі будь-які варіанти – від віддати гроші та залишитися без квартири до отримати ключі, вийти на хвилинку – та залишитися без речей.

Правило друге. Хочеш дешевшої оренди квартир на добу у Києві – шукай квартирну агенцію, до того ж таку, яка є власником квартир, що здаються. Чому агенцію – зрозуміло. Компанія, що працює офіційно – це гарантія отримання послуг та відсутності шахрайства. А компанія-власник квартир забезпечить нижчі ціни через відсутність необхідності як сплати господарю житла, так і додавання додаткової комісії зверху. До того ж компанія-власник забезпечує більш якісні квартири, і це зрозуміло – по-перше, вона має дбати про своє майно, а, по-друге, не зобов`язана при ремонті або переплануваннях оглядатися на господарів житла.

Правило третє. Дивіться не тільки на вартість квартири за добу. Є речі не менш важливі: розташування (чи буде квартира неподалік роботи, чи легко можна доїхати, чи безпечно буде йти до будинку по темряві), зручності довкола (наявність магазинів, кафе, місць відпочинку, тощо), якість та оздоблення будинку (квартира може бути пречудовою, але на дванадцятому поверсі й без працюючого ліфта). Буває, краще необхідно заплатити більше, та не мати клопоту з дешевим поселенням, зайвими витратами на бензин, таксі або необхідність тягти торби їжі, через все місто.

Отже, уважність, звернення до якісних  квартирних компаній, таких як «Аренда Групп» що мають власний, зручний для користування сайт,  та серйозний підхід до вибору квартири – запорука того, що вас не ошукають, а перебування у Києві буде приємним і комфортним.

Детальніше

Автор: Сикорский Т.А.

Опубліковано: 8 Квітня, 2016