Новини оренди квартир подобово

Романтика на орендованій на добу, квартирі в Києві

Як зробити справжнє свято, відірватися від звичного кола речей та подивитися один на одного, неначе вперше? Як зберегти тепло відносин від холодного подиху буденності? Авжеж, треба вміти час від часу влаштовувати свято. Для когось це – вечір коло багаття, для інших – далекі мандри. Але для багатьох – мрією є романтичний вечір при свічках, коли він і вона залишаються на самоті, без чужих поглядів та зайвих слів.

Це – чудовий подарунок на річницю або й просто так (а хто сказав, що подарунки треба дарувати тільки на свята – сюрпризи сильніше зігрівають серце). Проте й такий захід, може виявитися справжньою романтичною мандрівкою, якщо зняти подобово квартиру в Києві і відправитися туди, щоб відсвяткувати.

А от створити таке диво у малесенькій переповненій квартирі, що її бачиш кожен день, просто неможливо. Треба вириватися зі звичного оточення. Як? Шукаючи оголошення «Здається квартира»? А чи не ошукають, перетворивши свято на величезне розчарування?

Але насправді все просто – комп’ютер на столі, сайт квартирного агентства, що надає послуги подобової оренди квартир у Києві та ваш вибір. Правда, треба вибирати гарну компанію, яка працює офіційно і є власником квартир, що здаються. От на її сайт і треба заходити. Така компанія, як, наприклад, “Аренда групп” допоможе  вибрати будь-яку квартиру за смаком. При цьому ціни на неї не будуть вищими, ніж за аналогічні апартаменти у готелі, а переваги квартири над ним очевидні – це й усамітнення, і тиша, і можливість провести вечір у розкішних та незвичайних умовах. Правда, про ціни у таких випадках, не дуже замислюються, але ж, не переплачуючи за квартиру, можна краще організувати й саме святкування. А якщо ще вибрати приємне місце, скажімо, неподалік Дніпра або приємного парку, яким можна пройтися, перш ніж зайти до казки, або й випити келих доброго вина у якомусь затишному кафе… Мабуть, це буде дуже гарним святом. Яке легко організувати за допомогою гарної квартирної агенції.

Подобова оренда квартири в Києві, у такому випадку, дуже зручна. Вам не треба поспішати, як у кафе, коли вам нагадують, що воно вже закривається, або озиратися, чи не прийдуть зараз домашні, чи турбуватися про побутові дрібнички. А ще агенції надають багато додаткових послуг, серед яких є, наприклад, доставка букетів. А ще перевагою є те, що, на відміну від готелю, вас ніхто не потурбує, не буде непотрібних поглядів та запитань.

Тобто, якщо орендувати квартиру в Києві на добу, можна влаштувати найдивовижніше свято, відкинути буденність і побути у казці – що може бути кращим подарунком?

Детальніше

Автор: Сикорский Т.А.

Опубліковано: 11 Квітня, 2016