Новини оренди квартир подобово

Особливості оренди квартири в Києві на добу

З труднощами, що виникають у бажаючих побути у Києві бодай кілька днів, стикалося  чимала кількість гостей міста, відрядних, та іноземців. Чому?

1. Гостей дедалі більшає.

Київ притягує все більше людей. До столиці по багатьох фінансових та юридичних питаннях їдуть з усіх регіонів. Як промисловий центр, Київ слугує «вузлом кристалізації» для утворення ланцюгів виробництв. До того ж наше місто є науковим, навчальним та культурним центром.

Відповідно, до провідних інститутів, звертаються фахівці з усієї України. У Києві ж, зосереджена й найбільша кількість провідних ВНЗ країни, що також сприяє притоку людей – як студентів, так і викладачів. Тим більше, що зараз поширюється практика запрошення фахівців з інших міст для проведення занять протягом досить короткого часу. Також, у  Києві, проводиться і безліч наукових, дослідно-практичних конференцій, семінарів, тощо.

Ще один людський потік – туристи. Адже таке старовинне і цікаве місто, не може не викликати уваги як мешканців України, так і зарубіжних гостей, яких з кожним роком приїжджає все більше.
Відповідно, що за таких умов, збільшується попит на будь-яке житло для гостей – і на готелі, і на подобові квартири у Києві.

2. Готель влаштовує не всіх.

Інша проблема – зміна відношення до умов проживання. Тепер вже людей не задовольниш «курником» із крихітними некомфортними кімнатами та зручностями на дворі, як у радянські часи. Навіть обладнання та сервіс у готелі дедалі частіше перестають влаштовувати. Якщо людина вкладає гроші у проживання, то воліє отримати комфортні умови , якісні послуги та можливість усамітнитися, отримати відчуття домівки, зручно дістатися до, скажімо, місця роботи та, кінець-кінцем, спокійно приготувати звичну їжу. Готелі для цього підходять мало. Адже це, в будь-якому випадку, місце, де збирається багато людей, готувати у номерах заборонено, а рівень безпеки у них нижче, ніж у квартирі за визначенням, – ніхто не зверне уваги на те, що у номер заходить покоївка або майстер, а то й  мало хто, у ньому живе. Тому з року в рік зростає попит на оренду квартир у Києві на добу.

3. Погані гравці виходять з гри.

Як це не є парадоксальним, ускладненню пошуку оренди подобової  квартири у Києві – сприяє «вихід із гри» поганих гравців – фірм, що забезпечували подобове проживання у місті без певного рівня якості обслуговування, інколи – за завищеними цінами, і до того ж – нелегально, що не давало споживачам цієї «послуги» ані можливості відстояти свої права, ані просто отримати документи, необхідні, скажімо, відрядним. Відповідно, звернень до таких фірм стає дедалі менше, що призводить до поступового їх зникнення. Але це збільшує попит на оренду квартир у якісних фірм, що працюють офіційно. Що, звісно, добре – адже підвищується якість обслуговування та рівень безпеки.

Проте, як би не зростали потреби у подобовій оренді квартир у Києві, вчасне звернення до агенцій, що надають цю послугу, гарантує комфортне проживання в квартирах, знятих подобово.

Детальніше

Автор: Сикорский Т.А.

Опубліковано: 11 Квітня, 2016