Новини оренди квартир подобово

Споживачу – найкращі умови подобової оренди в Києві

Проживання в Києві недешеве. І подобове, у тому числі, що трохи ускладнює життя тим, хто до Києва приїжджає у справах або на відпочинок. Готелі досить дорогі, а от умови у них – часто не відповідають цінам. Тому, дедалі більше людей обирає інший варіант проживання – подобову оренду квартир у Києві. Це набагато краще за готель з цілого ряду причин – більший комфорт, автономія, безпека, можливість відчути себе неначе вдома, приготування вечері, тощо.

Але не менш важливо інше. Якщо звернутися до якісної компанії, такої, як «Аренда Групп»,  що займається орендою житла, споживач отримує масу переваг.

По-перше, такі компанії здають квартири, які є їх власністю, або знаходяться у довірчому управлінні. Це знімає питання переплат посередникам і здешевлює проживання. По-друге, якість таких квартир набагато вища, ніж у посередників – адже компанія відповідає за власне майно, вчасно проводить ремонт, забезпечує максимум комфорту. По-третє, така компанія найбільш ефективна у встановленні розумних цін, адже вона може «розмазати» витрати на ремонт, заклавши їх на вартість багатьох квартир, а не однієї, а також знижувати ціни на проживання за рахунок великого обороту. Чим це обертається для пересічного гостя, що орендує квартиру подобово в Києві? Кращим, ніж будь-де, співвідношенням ціна/якість, наявністю знижок на проживання для постійних клієнтів або у випадку, коли квартиру знімають надовго, можливістю більш дешевого проживання при поселенні кількох чоловік у одну квартиру, суттєвою різницею в цінах, у залежності від району розташування квартир, можливістю вибрати квартиру, що відповідає всім вимогам.

Власне, саме до цього й мають іти будь-які фірми, що займаються поселенням – це стосується і квартир, і готелів. Але найкраще з таким завданням  – вправляються квартирні агенції, що більш гнучки, працюють повністю офіційно, мають власні квартири та орієнтуються на максимальне задоволення всіх потреб споживачів.

В компанії “Аренда Групп”, наприклад, легко та швидко  можливо орендувати квартиру в Києві подобово,  зручно сплачувати за оренду – як готівкою, так і безготівковим розрахунком, без проблем можна отримати всі необхідні, наприклад, для відрядних, документи встановленого зразка, і все це без комісій, та посередників. Також, тут ви можете отримати багато додаткових послуг – від замовлення таксі або прибирання у квартирі до екскурсій або бронювання столика у потрібному кафе чи ресторані.

Адже споживач, котрий потребує оренди квартири в Києві на добу, має отримати повний спектр послуг від квартирної кампанії, і у найбільш зручній для нього формі.

Детальніше

Автор: Сикорский Т.А.

Опубліковано: 11 Квітня, 2016